Skandin tuotteiden toimitukset jatkuvat normaalisti

Tiedote
17.03.2020
Vaikka koronaviruksen aiheuttamat poikkeukselliset olosuhteet ovat aiheuttaneet joitain viivästyksiä niin laitteiden kuin varaosien toimituksiin, me Skandilla pyrimme saamaan kaikki tilaukset pikaisesti matkaan. Pääsemme palaamaan normaaliin toimitustahtiin jo tällä viikolla.

“Asiakkaidemme luottamus ja turvallisuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Olemme tehneet kaikkemme, että saamme tilaukset rullaamaan normaalisti. Kiitämme kärsivällisyydestänne ja toivomme, että kaikki asiakkaamme pitävät nyt huolta itsestään ja perheistään tänä poikkeuksellisena aikana”, toteaa Skandin toimitusjohtaja Jussi Utoslahti.

Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, olethan yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme numeroon 02 480 9060 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Voit myös halutessasi täyttää yhteydenottolomakkeen nettisivuillamme.

Teemme kovasti töitä, jotta voimme vastata kaikkiin yhteydenottoihin mutta valitettavasti vastausaikamme voivat olla tavallista pidempiä. Soitamme kuitenkin aina takaisin ja vastaamme kaikkiin yhteydenottopyyntöihin. Nettisivuiltamme löydät myös myymälöidemme ajantasaiset aukioloajat.

Suomalainen sähköajoneuvomerkki Skand on yksi Pohjoismaiden suurimmista kevyiden sähköajoneuvojen merkeistä. Skandin tunnetuimpia brändejä ovat goMoto, SCOGO, Leijona ja Vetta. Skandin tavoitteena on tulla nopeasti Pohjoismaiden markkinajohtajaksi koko kevyiden sähköajoneuvojen luokassa. Yrityksen vuosittainen kasvu on ollut markkinoilletulovuodesta 2015 alkaen 60–130 %. Iso osa Skandin kasvusta kohdistuu kansainvälisille markkinoille, mutta Skand haluaa aktiivisesti edistää tietoisuutta sähkön tarjoamista liikkumismahdollisuuksista myös kotimaan markkinoilla.

Kuva: Sini Salmirinne / Metsähallitus, Hossan kansallispuisto