Oops...
Slider with alias slider not found.

Skand

Eldriven frihet

PÅLITLIGA

Du kan lita på oss. Vi är ett finländskt märke och samtidigt ett av de största elfordonsmärkena i Norden. Våra fordon är utvecklade med fokus på hållbarhet och säkerhet. Vårt servicenät omfattar hela Finland och Sverige, och vi ser till att det finns reservdelar ännu i många år framöver.

Vi samarbetar med pålitliga partner. Vår internationalisering och våra utvecklingsprojekt stöds av Business Finland, NTM-centralen, Finnvera, Danske Bank och Egmont Publishing AB.

ELSKOTRAR

Vi har förbundit oss att främja eldriven mobilitet i Norden. Vi utökar ständigt vår kollektion med branschens mest intressanta nyheter i olika fordonskategorier. Vårt mål är att även framöver vara en föregångare inom såväl teknik som miljövänlig och säker mobilitet.

SPECIALISERADE

Du kan vara säker på att vi känner vår bransch. Skands grundare och planerare har utbildning inom elbranschen samt lång arbetserfarenhet inom branschen, inom allt från planering av pappersmaskiner till elbilar. Skand har beviljats Säkerhets- och kemikalieverket Tukes elbehörighetsintyg 2. Våra försäljare utbildas kontinuerligt, för att vi ska kunna betjäna dig bättre. Eldriven mobilitet är vår specialitet och vår expertis är av toppklass.

Våra senaste produkter

Kolla in hela samlingen