Oops...
Slider with alias slider not found.

Skand

—  Sähköistä vapautta

LUOTETTAVA

Meihin voit luottaa. Olemme suomalainen merkki ja samalla yksi Pohjoismaiden suurimmista sähköajoneuvomerkeistä. Ajoneuvomme on suunniteltu pitkäikäisiksi ja turvallisiksi. Huoltoverkostomme kattaa Suomen ja Ruotsin, ja huolehdimme varaosien saatavuudesta vielä vuosienkin päästä.

Teemme yhteistyötä luotettavien kumppanien kanssa. Kansainvälistymistämme ja kehityshankkeitamme ovat tukemassa Business Finland, ELY-keskus, Finnvera, Danske Bank, Egmont Publishing AB ja Nettiauto.

SÄHKÖSKOOTTERIT​

Olemme sitoutuneet edistämään sähköistä liikkumista Pohjoismaissa. Laajennamme jatkuvasti mallistoamme alan kiinnostavimmilla uutuuksilla eri ajoneuvoluokissa, myös muissakin kuin sähköskoottereissa. Tavoitteemme on olla jatkossakin edelläkävijä sekä tekniikassa että ympäristöystävällisessä ja turvallisessa matkanteossa.

ASIANTUNTEVA​

Voit olla varma, että tunnemme alamme. Skandin perustajilla ja suunnittelijoilla on sähköalan koulutus sekä pitkä työkokemus alalta, aina paperikoneiden suunnittelusta sähköautoihin. Skandilla on Tukesin luokan 2 sähköpätevyys. Myyjiämme koulutetaan jatkuvasti, jotta osaisimme palvella sinua paremmin. Sähköinen liikkuminen on erikoisalaamme, ja asiantuntemuksemme on huippuluokkaa.

Uusimmat tuotteemme

Tutustu koko mallistoon