goMoto 3.3 katettu sähköskootteri

From 4 990,00 
tai alkaen 157 euroa/kk

Aja jopa 45 km/h. Rekisteröidään mopoksi, ei ajokorttia ennen 1985 syntyneiltä. Lataa kotipistorasiasta, toimintamatka jopa 70km. Lämmitin

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Categories: ,
 

Kuvaus

goMoto 3.3 – tyyliä ja voimaa

Luotettava ja helppokäyttöinen, ympärivuotiseen käyttöön soveltuva sähkömopo mahdollistaa vapaan ja mukavan liikkumisen ilman polttomoottorin pärinää – pienillä käyttökuluilla! Vahva moottori vie huolettomasti ja akkua säästäen. Moottori ei kuitenkaan ole ylitehoinen, joten liikkeellelähdöt ovat pehmeitä ja matkanteko on turvallista. Ledivalojen ansiosta pääset yhdellä latauksella pidemmälle. goMoto 3.3:n värityksessä on haettu inspiraatiota automaailman tuoreimmista premium-malleista.

Mopoksi rekisteröity kulkuneuvo ei vaadi ajokorttia ennen vuotta 1985 syntyneiltä.

Edullinen vakuutus! Ajat yhdellä latauksella jopa 70km, ajotavasta riippuen. Latauksen hinta 20-40 senttiä.

Turvallisuustiedote peräkärryistä: Vastaaviin ajoneuvoihin myydään myös peräkärryjä, mutta ne eivät ole koskaan suositeltavia tieliikenteessä. Väistötilanteessa peräkärry saattaa aiheuttaa ennalta-arvaamatonta käyttäytymistä ja aiheuttaa törmäyksen. Mitään tämänkaltaista ajoneuvoa ei ole suunniteltu tai erikseen hyväksytty peräkärrylle. Turvallisuussyistä emme suosittele peräkärryn hankkimista emmekä vastuullisena myyjänä myy niitä itse.

Tässä muutamia uusimpia palautteita asiakkailtamme:

Heikki "Hessu" Salo, Mänttä

“Laite on toiminut erinomaisen hyvin ja antaa minulle ihan erilaisen vapauden. Laajentaa ympyrää antaa liikkuman-vapautta, pääsen käymään kaupoilla. Pääsen ajelemaan ympäri ja voin sosialisoida ihmisten kanssa. Toinen laite jonka omistan ensimmäinen oli todella helppo myydä, meni heti. Ei tarvitse toisen apua liikkumiseen. Jalka amputoitu. Ehdottomasti todella tytyväinen. Mahtavan halpaa kyytiä.”

Tarmo Mustonen, Sodankylä

“Helkkarin hyvä laite, kulkee rauhallisesti ja kivasti. Ihmiset ihmettelee ja pysäyttää jutellakseen kanssani laitteesta mikä on todella hauskaa.”

Bengt Sigvald Berg, Sundsvall, Ruotsi

“Tämä sopii täydellisesti jokapäiväisten asioiden hoitamiseen, ostoksilla käymiseen ja muuten vain kaupunkiin menemiseen. Tätä kyllä myös kelpaa katsella! Täydellinen auton korvaaja”

Stig Hellqvist, Stora Levene, Ruotsi

“goMoto on parantanut elämänlaatua, koska nyt tulee lähdettyä ulos ja voin mennä kaupunkiin hoitamaan kaikkia arkiasioita. Lopultakin pääsen vierailemaan serkkuni luona, joka asuu kahdeksan kilometrin päässä. Täydellinen minulle, jolla ei ole autoa. Asiakaspalvelukin on toiminut hyvin sillon kun olen tarvinnut sitä.”

Ominaisuudet

GoMoto-10

TEKNISET TIEDOT

Teknsettiedot_3.3
  • MUKAVA AJAA JA OMISTAA

  • EDULLINEN KÄYTTÄÄ JA YLLÄPITÄÄ

  • LUOTETTAVAA NYKYPÄIVÄN TEKNIIKKAA

  • VAPAUTTA JA HELPPOKÄYTTÖISYYTTÄ

  • YMPÄRIVUOTISEEN KÄYTTÖÖN

Lisätiedot

Paino0.0 kg
Mitat0.0 × 0.0 × 0.0 cm
Väri

Punainen

Teho

goMoto 3.3 1000W 25km/h, goMoto 3.3 1500W 45km/h

Varustelupaketti

goMoto 3.3 perus, goMoto 3.3 Plus