goMoto 2.4 katettu sähköskootteri

From 3 490,00 
tai alkaen 112 euroa/kk

Aja 25 km/h, ei ajokorttia, ei rekisteröintiä. Suositusikäraja 12 vuotta. Lataa kotipistorasiasta, toimintamatka jopa 100 km. Erittäin halpaa ajoa!
VÄRI: Punainen

LUE TÄSTÄ MIKSI VALITA PLUS VARUSTELUPAKETTI?

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Categories: ,
 

Kuvaus

goMoto 2.4 katettu sähköskootteri

Nyt voit huristella kauppaan, kaupungille, kavereille, minne vain, ihan milloin haluat, kesät talvet, satoi tai paistoi – ja vaikka ilman ajokorttia. Kyllä! goMoto 2.4 on niin turvallinen, että ET tarvitse edes ajokorttia. Saat ajaa goMotolla ihan missä vain missä pyöräilisitkin – aja pyöräteillä, tien reunalla, pysäköi vaikkapa pyörätelineen viereen. Neljän pyörän ansiosta ne pysyvät tukevasti pystyssä esimerkiksi soratiellä, nurmikolla, alfaltilla ja mukulakivityksellä. Siksi goMotolla on jopa helpompi ajaa kuin polkupyörällä!

Suositusikäraja 12v, huippunopeus 25km/h. Vahva, mutta ekotehokas moottori takaa turvallisen matkanteon, ja led-valojen ansiosta pääset vielä pidemmälle. Ajat yhdellä latauksella 25-100 km, ajotavasta riippuen. Latauksen hinta vain 20-40 senttiä.

Tyylikäs näky kadulla

Uusi goMoto 2.4 -sähköskootteri ei ole mikään invamopo, kuten kuvasta näet. Vaan asiakkaidemme toiveesta olemme satsanneet ulkonäköön ja designiin erityisen paljon, jotta voit liikkua tyylillä. Käytännöllisyys perustuu Suomen vaativiin keleihin. Kate suojaa sateelta ja paahteelta. Ikkunat saa auki, jolloin voit nauttia kesällä hellekeleissäkin. Plus-mallissa on talvea varten pieni lisälämmitinkin. Takapenkille mahtuu hyvin ostoksia tai ketterä matkustaja.

Tehokkaat jarrut ja tehokas moottori

Saat pysäytettyä goMoton erittäin nopeasti täydestäkin vauhdista. Plus-mallissa on tehokkaat levyjarrut, kuten Premium-luokan henkilöautoissa. Tehokas moottori vie ylös mäestä kuin mäestä.

Kotimaista laatua

goMoto 2.4 on suunniteltu Suomessa ja siinä on suomalainen CE-merkintä. Loppukokoonpano tehdään myös täällä. Sopii Suomen oloihin täydellisesti. Loska, lumi, jää, sade, routa, kura, mäet… Olemme ottaneet kaiken huomioon, jotta voit kulkea vapaasti, huolettomasti ja turvallisesti sekä suojassa roiskeilta.

Kulkee edullisesti sähköllä – yli 100 km yhdellä latauksella

Luonto kiittää luonnonystävää, kun kuljet sähköllä. Mikä parasta, käyttö on halpaa. Tyypillisesti vain 5 € kuussa. Vertaa esimerkiksi autoon, joka syö sinulta helposti monta sataa kuussa ja kuluttaa päästöillään luontoa tulevien sukupolvien alta. Lataat goMoton helposti kotona; rivitalon, omakotitalon, tai vaikka kerrostalon pihalla pistokkeessa.

half_24red_varusteet

Yli 2 000 tyytyväistä asiakasta

Raimo Rämö, Humppila

“Pääasiallinen kulkuneuvo jonka ansiosta pääsen liikkumaan lääkärille, apteekkiin ja kaupalle. Hyvä että saa ajaa kaikkialla missä voi pyöräilläkin. Hienoa että ajelu on halpaa ja puhdasta koska en saastuta ympäristöä. Ihmiset tuijottaa koska niin hieno laite ja pikkupojat yrittää ajaa kilpaa mikä on todella hauskaa. Ei ole mitään huonoa sanottavaa. Erittäin hyvä vehje jossa pieni tuuli ei haittaa.”

Tarmo Ståhlstedt, Suomusjärvi

“Olen ollut todella tyytyväinen. Laite helpottaa arkea ja elämääni sillä pääsen kaupaan ja hoitamaan arkiasioita, ilman laitetta en pääse mihinkään koska jaksan kävellä ainoastaan lyhyen matkan.”

Onni Kettunen, Hämeenlinna

“On paljon helpottanut arkea! Koska ei ole autoa niin käytän kauppakassina, takapenkille mahtuu kaikki kassit. Toimii aivan mainiosti.”

Markku Lamppu, Raisio

“Toiminut todella hyvin tähän asti. Lähikauppoihin on niin helppo mennä tällä ja vielä kuivin nahoin/kuivana”

Saamme asiakkailtamme jatkuvasti lisää suosituksia, monta viikossa! Jos tekin haluatte ryhtyä suosittelijaksi, niin voitte tehdä sen soittamalla meille sen jälkeen, kun olette omistanut minkä tahansa Skandin sähköskootterin vähintään kuukauden ajan. Kertokaa sitten kokemuksenne ja pyytäkää meitä julkaisemaan se. Pyrimme julkaisemaan jokaisen suosituksen vähintään kerran. Hyväksymme mukaan vain aidot suositukset koko nimellä. Ja olettehan huoletta – olemme tarkkoja asiakkaidemme yksityisyydestä emmekä julkaise koskaan mitään ilman lupaa!

Täysi 2 vuoden takuu – ilman kilometrirajoitusta

Olemme niin varmoja, että olet tyytyväinen tuotteeseemme, että takaamme sen. Sinulla on kahden vuoden täysi takuu – ilman kilometrirajoitusta. Entäs huolto? Huoltoverkostossamme on yli 500 pistettä ympäri Suomea – Helsingistä Ivaloon.

Toimitus koko Suomeen

Soita 02 480 9060 heti ja kysy lisää, jotta et jää ilman. Varastossa vain rajattu määrä! Nopea toimitus koko maahan. Niin kauan menopelejä riittää. Alkaen 3490 € kertamaksulla tai vain 112 € kuussa (ensimmäinen kuukausi 0 €). Ei käsirahaa. Maksa laskulla myöhemmin.

TEKNISET TIEDOT

Teknsettiedot_2.4

TEKNISET TIEDOT

ET TARVITSE AJOKORTTIA

EI PAKOLLISTA LIIKENNEVAKUUTUSTA

EI REKISTERÖINTIÄ

MUKAVA AJAA JA OMISTAA

EDULLINEN KÄYTTÄÄ JA YLLÄPITÄÄ

Lisätiedot

Paino0.0 kg
Mitat0.0 × 0.0 × 0.0 cm
Väri

Punainen

Varustelupaketti

goMoto 2.4 perus, goMoto 2.4 Plus