Vetta Classic

From 1 600,00 
tai alkaen 59 euroa/kk

Nauti äänettömästä ja helposta matkanteosta. Tee se tyylikkäästi Vettalla. Huippunopeus 25 tai 45 km/h, toimintamatka parhaimmillaan 65 km.
Valitse parempi varustelupaketti ja suurempi akku alta!

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Category:
 

Kuvaus

Vetta – Uusi tapa liikkua

Vetta ei ole mikä tahansa sähköskootteri. Helppokäyttöinen, mutta teknisesti edistyksellinen Vetta helpottaa arkea ja tekee juhlasta vielä mukavampaa. Kiidä vaivattomasti (ja lähes päästöttömästi) vaikka kauppareissulle, kuntosalille tai kylään… Vetta vie sinut tyylillä perille.

Ajaminen ei edellytä ajokorttia, rekisteröintiä, katsastusta eikä liikennevakuutusta. Vetta on näppärä, luotettava ja turvallinen tapa kulkea. Matkateko sujuu kuin Vetta vain!

MIKÄ ON VETTA?

Vetta on tyylikäs, turvallinen ja ympäristöä säästävä sähköskootteri. Se kuuluu kevyiden sähköajoneuvojen ajoneuvoluokkaan. Siksi sen ajaminen ei edellytä ajokorttia, rekisteröintiä, katsastusta eikä liikennevakuutusta. Ajamiseen ei myöskään ole alaikärajaa. Vetta on osa Skandia, joka on suomalainen merkki ja samalla yksi Pohjoismaiden suurimmista sähköajoneuvomerkeistä.

Vetta Classic Plus voidaan rekisteröidä myös mopoksi, jonka huippunopeus on 45 km/h. Tällöin sovelletaan mopoilun liikennesääntöjä.

Tekniset ominaisuudet

Vetta Classic Plus
Mitat: 1820 x 500 x 1160 mm
Paino: n. 70 kg
Nopeus: 25 km/h | 45 km/h
Moottori: 900 W huoltovapaa
Akku: 60 V 20 Ah litiumakku (1,2kWh), irrotettava ja kevyt
Toimintasäde: max 65 km
Latausaika: n. 5 – 7 h
Kantavuus: 130 kg
Väri: Musta, valkoinen tai punainen

 

Vetta Classic
Mitat: 1820 x 500 x 1160 mm
Paino: n. 80 kg
Nopeus: 25 km/h
Moottori: 600 W huoltovapaa
Akku: 48 V 12 Ah lyijyakku (0,58kWh), irrotettava mutta painava
Toimintasäde: max 30 km
Latausaika: n. 5 – 7 h
Kantavuus: 130 kg
Väri: Musta

PSX_20191129_091757_2048x

Millaiseen ajoon Vetta on tarkoitettu?

​Huippunopeus on elektronisesti rajoitettu 25 kilometriin tunnissa. Ajaminen rinnastetaan laissa polkupyöräilyyn ja liikennesäännöt ovat pääsääntöisesti samat. Vetta on tarkoitettu ensisijaisesti maastokäyttöön ja käytettäväksi päällystämättömillä pinnoilla. Vetta soveltuu erinomaisesti vaihtelevaan maastoon ja vaihteleville alustoille, kuten poluille, sekä hiekka- ja sorateille joihin pienemmillä renkailla varustetut ajoneuvot eivät sovellu. Saat tietysti ajaa Vettalla missä tahansa muuallakin – kaikkialla missä saisit ajaa polkupyörälläkin. Mopoksi rekisteröityä versiota, Vetta Classic Plus 45km/h, ajetaan mopoihin sovellettavan tieliikennelain mukaan.

Kuka voi ajaa Vettalla?

​Vetta soveltuu hyvin eri ikäisten ja kokoisten kuskien kulkuneuvoksi. Laki ei aseta rajoituksia kevyiden sähköajoneuvojen käyttäjille, mutta emme suosittele Vettaa alle 13-vuotiaille. Mopoksi rekisteröityä versiota, Vetta Classic Plus 45km/h, ajetaan mopoihin sovellettavan tieliikennelain mukaan.

​Kuinka pitkä toimintasäde Vettalla on?​

Toimintasäde vaihtelee suuresti ajotavasta riippuen. Ajettaessa tasaisessa maastossa tasaisella nopeudella Plus-mallin toimintasäde voi olla jopa 65 km. Pumppaava ajotapa useine kiihdytyksineen esim. kaupunkiympäristössä rajoittaa toimintasädettä. Akun lataaminen on kuitenkin helppoa ja nopeaa, joten matkan jatkumisesta ei tarvitse murehtia.

Mitä varusteita Vettassa on?

Vettan vakiovarusteisiin kuuluu ajovalo, jarruvalo, suuntavalot, äänimerkinantolaite, taustapeilit ja kaukosäätöinen ajonesto.

Missä voin huoltaa Vettani?​

Vettan huollosta vastaa Skandin erittäin kattava sopimushuoltoverkosto, joka palvelee Suomessa ja Ruotsissa. Lisäksi käytössäsi on satoja Skandin suosittelemia riippumattomia huoltopisteitä.

Sopiiko Vetta minulle?

Sopii ehdottomasti, tilaa Vetta jo tänään!

Miten voin ostaa Vettan?

Voit tilata verkkokaupastamme, soittaa myyntiimme (02 480 9060) tai vierailla myymälässämme.​ Toimitamme halutessasi Vettan kotiovellesi.

PSX-20191129-092604_1024x1024@2x

Lisätiedot

Paino0.0 kg
Mitat0.0 × 0.0 × 0.0 cm
Väri

Musta, Punainen, Valkoinen

Teho

Vetta 600W 25km/h, Vetta 680W 25km/h, Vetta 680W 45km/h

Varustelupaketti

Vetta Classic, Vetta Classic Plus